Ett goddag glider in i ett adjö

Idag är en sån där dag. Vaknade upp varm som en kamin och huvudet är fullt av papp känns de som. Har känt mig krasslig i kroppen i snart tre veckor, så fick tummen ur att ringa vårdcentralen idag. Dock fick jag inte tid förrens vid tre. Så får strö ut tiden lite tills dess.
 
Ska på avslutningsmöte med soc. och min kontaktperson idag. Nästan ett och ett halv år sedan vi startade upp allt. Nu är det så gott som klart. Vilket är bra antar jag. Känns ändå lite tråkigt, träffat Eva (kontaktperson) ca 2 gånger i månaden i över ett års tid, man blir lite bundisar. Men vi har lovat att ta en sista fika tillsammans och hennes telefonnummer kommer ligga kvar, för att kunna ringa någon gång sådär. Det blir nog bra.
 
 

*Trumvirvel*

Äntligen! Nu har jag kostat på mig en alldeles egen dator. Lyckan är total. Så förhoppningsvis blir bloggandet 100 gånger bättre från och med nu. Inväntar fortfarande internet, men har en pojkvän fram tills det kommer vars internet är dugligt.
 
Tänkte försöka ta lite bilder igen också, så kanske det kan bli ordning på det här igen. Saknar att göra mina tusentals läsare sysselsatta. Eller, saknar att göra mig själv sysselsatt och påstå att jag har några läsare, ehe. 
Hur som, Cassandra is back.

Alla fördelar med en söndag

Söndag och det innebär en rad roliga saker. Som att min syster och hennes pojkar kommer hem. Att det är en dag kvar tills jag får träffa min fina man igen, och andas in salta vindar. Det är också slutet på en ganska så mysig vecka.
 
För att fira detta ska jag snart gå och handla lite ingredienser så jag kan baka. Kanske unna mig en glass och lite cola. Har hunnit med att städa lägenheten lite också innan dessa bestyr. Mest för att Veronika ska kunna sitta och dega på balkongen med mig hela kvällen. Har varit i Karlstad i en hel vecka men hinner knappt träffa min älskade familj, det känns lite tråkigt. Däremot kommer jag upp vecka 27 igen, så endast en månad innan vi ses igen. 
 
Sammanfattningsvis, haft en trevlig vecka med den ett-åriga hanhunden. Kommer bli tomt utan hans svansande kring mina fötter och hans väckningar på mornarna. Men en pojkvän är faktiskt ett ganska så bra plåster på det såret.
 
Min vackra Lilla Stora och jag <3