TBT - för att sätta rampljuset på de stora ögonblicken

Det senaste året har det hänt rätt mycket i mitt liv. Allt efter studenten har varit fartfyllt och många människor och händelser har susat förbi. Eftersom jag haft en rejäl bloggtorka(från ett rent positivt synsätt) så tänkte jag att det vore roligt om jag gick tillbaka och framhävde alla sådana saker. På så vis känns det mer okej för mig också att jag har ett rätt stillastående liv just nu. För det HAR hänt en himla massa.
 
Ska försöka ta det i rätt ordning också så det framgår vad som hänt förr och vad som händer nu.
Och TBT, som är ett kortkomando bland oss ungdomar, står då alltså för tillbaka till.

Det där med framtidsplaner

Soffhäng hemma hos mamma. Sitter och kollar lite bloggar, dricker cola och försöker komma på vad tusan jag ska göra i höst. Det är nämligen så att jag bara har 2 veckor (!) kvar på Gekås, sen slungas jag ut i arbetslösheten. Likt många andra har jag ingen vidare arbetslivserfarenhet och mina tre år på Barn-och Fritid är inte mycket att luta sig mot. Om man inte vill ägna dagarna på förskolor med snoriga barn och stressade fröknar, vilket jag verkligen inte är sugen på. 
 
Hade budgetten tillåtit så hade jag rest runt i höst. För att uppleva något annat än Varbergs kullerstenar och havsvindar. Men det är ju så att jag har en lägenhet i Tvååker nu och då behövs det pengar till hyran under tiden, det går inte riktigt ihop. Jag längtar något så fruktansvärt efter en fast inkomst, så man kan spara och komma iväg. Resa omkring något år, mest för att längta hem till något fast igen. Jag tröttnar så lätt på rutiner och vardagssysslor. 
 
Många börjar plugga igen, och jag får smått panik för att jag inte alls vet vad jag vill bli. Hur kan de veta det redan?!
Nej. Jag ska försöka hitta mig något jobb så jag kan spara massvis med pengar. Kanske skulle man bara släppa allt och ta en resväska under armen, sätta sig på tåget till söder eller norr. Vissa gör ju sådant....

På ett tåg mot landets mitt

Nu sitter jag på tåget upp mot värmlandsskogarna. Tar lite kvalitëtstid med min fina syster och hennes pojkar. Behöver en liten semester från vardagen med. Är framme om någon timma ugefär. Tycker faktiskt det är rätt mysigt att åka tåg. I synnerhet nu när jag har en dator att roa mig med. Har precis sett klart på en film, Trust, som var extremt känslosam och djup. Blev lite tårögd mellan varven, hoppas ingen la märke till det, haha.
 
Nu får jag försöka njuta av den sista timman bara genom att lyssna på ljuv musik. Dataladdaren ligger i väskan och batteriet är snart uttömt. Men vad gör väl det, det är fint väder och jag är glad.